De badkamer

Vrijstaand Bad

Orestias Solids is de fabrikant voor luxe en comfort in de badkamer. Wat is er meer ontspannen dan een heerlijk warm bad in Aalsmeer wat op temperatuur blijft naarmate je er langer in blijft liggen. De vrijstaande baden van solid surface gemaakt beschikken over unieke eigenschappen die een normaal metalen of kunststof bad niet heeft. Onze badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Omdat er geen vuil in naden kan achterblijven zijn onze vrijstaande baden hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Want zeg nu zelf, na een heerlijk ontspannen moment in je vrijstaande bad wil je niet nog eens uren bezig zijn met poetsen.

Toilet

De luxe uitstraling van solid surface kun je doorvoeren door heel de natte ruimte. Naast een vrijstaand bad kun je er voor kiezen om zelfs het toilet van dit materiaal te voorzien. Een mooi hangend toilet met een achterplaat gegoten uit een stuk. Makkelijk schoon te maken en hygiënischer dan een achterwand met losse tegels. Wil je echt als koning op je troon zitten vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig solid surface toilet.

Bedrijfs sanitair

Orestias Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft projecten bij verschillende bedrijven in Aalsmeer. In menig kantoor, hotel, cafe of uitgaansgelegenheid in Aalsmeer sieren de wastafels, toiletten en overige sanitaire producten van Orestias Solids de wanden. Onze solid surface wasbakken voor bedrijven zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zijn onbreekbaar.

Grote voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden door het gladde oppervlak. We maken wastafels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de ontelbare mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Orestias Solids ontwikkeld en maakt oplossingen op maat voor elk bedrijf in Aalsmeer. Zo hebben wij voor menig discotheek de volledige sanitaire voorzieningen mogen realiseren. Deze moeten makkelijk in onderhoud zijn en goed schoon te houden. Solid surface producten zijn door en door gegoten en hebben dus geen poreus oppervlak maar zijn spiegelglad. Bacteriën en ander vuil maakt geen kans. Voor een bloemenkweker maakten wij de wastafels. Deze wastafels draaien 24 uur per dag en zeven dagen per week. Vuil en zand hebben geen enkele invloed op onze wastafels. Makkelijk schoon te houden en kras en slijtvast. Onze solid producten zijn bij uitstek geschikt voor de zorgsector. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woonprojecten. Hygiene staat daar op de eerste plaats. Onze producten zijn massief en naadloos waardoor bacteriën geen kans krijgen. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

 

Duurzaam onderhoud

Solid surface is een natuurlijk, duurzaam en robuust materiaal dat bijna geen onderhoud vraagt. Niettemin geven we u toch graag wat tips om uw solid surface product van Orestias Solids in topconditie te houden. Een solid surface product zoals een vrijstaand bad of wastafel heb je voor het leven en wil je uiteraard mooi houden een beetje onderhoud is wat ze nodig hebben

Schoonmaak tips

Bij voorkeur schoonmaken en onderhoud met gewoon water en zeep of een ander vergelijkbaar niet agressief schoonmaakmiddel. Hier kun je bijvoorbeeld groene zeep of een alles reiniger gebruiken. Door de porievrije laten vlekken zich makkelijk verwijderen. Bij sterke verontreiniging kan een licht schurend middel gebruikt worden zoals CIF. Dit product moet altijd met schoon water direct worden nagespoeld. Slijtage door dagelijks gebruik of krassen in een oppervlak kunnen met een schuurmiddel of een fijne schoonmaakspons verwijderd worden.

Geheel oppervlak onderhoud

Om glansverschillen te voorkomen is het mooier om het gehele oppervlak te behandelen. Ook bij grotere schade of krassen is volledig herstel mogelijk. Voor effectief schadeherstel van solid surface materialen is het aan te raden om eerst de leverancier of je aannemer te raadplegen.