Solid surface vrijstaand bad

Orestias Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft badkamer projecten. In menig huis siert een vrijstaand bad van Orestias Solids in de badkamer. Ons solid surface vrijstaande bad is in onze webshop verkrijgbaar. Op bestelling in verschillende formaten en op aanvraag in elke kleur te maken dus voor elke ruimte in formaat aanpasbaar. In onze webshop hebben we een design vrijstaand bad standaard in de collectie. Elegantie met een rand van maar 12 mm. 

Grote voordeel is dat vrijstaande baden van Orestias Solids onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden. Al onze vrijstaande baden worden naadloos gegoten. Onze solid surface producten zijn massief tot het oppervlak waardoor vuil geen kans krijgt. Uw vrijstaand bad is zo ontworpen dat alle aansluitingen onzichtbaar zijn. Dit geeft een luxe en comfoortabele aanblik van uw badkamer. Orestias Solids heeft ook een ruim assortiment kranen en accessoires.

Vrijstaand bad

Nissen

Functionele solid surface nis voor in uw badkamer of keuken. Deze luxe nis van solid surface is een eye catcher voor iedere ruimte. Onderhoudsvrij, vochtbestendig en kleurecht. Met deze in eigen werkplaats gemaakte solid surface nis heeft u altijd een opgeruimde en nette ruimte. U kunt de nis zowel inbouwen als ophangen. Combineer eens verschillende groottes voor een opvallend en creatief geheel van solid surface.

Waskommen

Prachtige solid surface waskom voor in elke badkamer en past bij uw vrijstaande bad. Dit praktische wastafel meubel is een ware aanvulling van luxe en comfort. De waskom is standaard in twee maten verkrijgbaar in onze webshop met solid surfaceproducten. De waskom is uit een stuk gegoten en is kleurecht. Makkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. De Orestias Solids waskommen zijn eenvoudig zelf te monteren.

Bekijk producten

Douchebakken

Orestias Solids heeft een ruim aanbod van massief gegoten douchebakken van solid surface. Onze douchebakken zijn antislip en hygiënisch in gebruik. De douchebakken laten zich perfect combineren met andere materialen zoals hout, metaal of steen. De solid surface douchebakken zijn perfect te combineren met een vrijstaand bad van solid surface.

Onze producten zijn ook gemaakt van een natuurlijk materiaal, namelijk gemalen steen. Ze behoeven weinig tot geen onderhoud en zijn krasvrij. Al onze solid surface producten worden uit een stuk gegoten, zo heeft u nergens naden in de douchebak.

Compleet badmeubel

Een compleet badmeubel van Orestias Solids staat garant voor kwaliteit in maatwerk. Onze solid surface badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Door de naadloze giet methode is het meubel makkelijk en snel schoon te maken zo krijgen bacteriën geen kans. Ook voor kleine badkamers zijn onze meubelen prima geschikt. U kunt kiezen voor een losse wasbak of een geïntegreerd in het bovenblad.

Onze solid surface wasbakken voor thuis zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik, onbreekbaar en onderhoudsvrij. Wij maken badmeubels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Wilt u helemaal een mooi strak geheel? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een compleet ondermeubel van Orestias Solids.