Nieuwe badkamer

Ga je je badkamer verbouwen of renoveren in Blaricum, denk dan eens aan solid surface producten. De badkamer is een ruimte die dagelijks gebruikt word en veel te verduren krijgt. Veel vocht en mensen die in- en uitlopen. Shampoo, tandpasta en scheerschuim vloeien in overvloed in Blaricum. Bedenk dus goed wat je met je badkamer wilt gaan doen en hoe deze zo efficiënt mogelijk ingedeeld kan worden. Wat wil je erin kwijt.

Uiteraard moet een badkamer comfortabel en handig zijn maar ook steeds meer is het een relaxruimte om te ontspannen in Blaricum. Praktisch en mooi gaat tegenwoordig heel goed samen. Je hoeft geen enorme badkamer te hebben om deze er mooi uit te laten zien.

De oplossing is solid surface van Orestias Solids.

Je kiest voor solid surface producten omdat deze in elke badkamer passen in Blaricum. Maar ook omdat deze makkelijk schoon te houden zijn en onderhoudsarm. Tevens kunnen solid surface producten als geen ander materiaal tegen vocht en intensief gebruik. De waterafstotende eigenschap en luxe uitstraling maken je keus makkelijk. Vuil krijgt geen kans door het spiegelgladde oppervlak, geen poriën dus hygiënisch. Een waskom of een wastafel voor twee personen het is allemaal te realiseren in een kleine ruimte.

Onze solid surface meubels

Vrijstaand Bad

Om je badkamer compleet te maken in Blaricum kun je gaan voor het badkamer pakket van Orestias Solids. Een vrijstaand bad neemt misschien iets meer plaats in beslag maar je gaat hier geen spijt van krijgen. Luxe en comfort waar je heerlijk in kunt liggen dankzij de ergonomische ronde vorm. Uren genieten van een constante temperatuur van het water. Dankzij de solid surface eigenschappen zal het wat niet zo snel afkoelen als bij een metalen of kunststof bad.

Waskom/ wastafel

Om je badkamer mooi als een geheel te maken kiest je uiteraard voor een waskom of wastafel uit onze design collectie. Heb je niet zoveel ruimte dan kies je voor een vrijstaande waskom. Deze kan mooi gecombineerd worden met ons badmeubel. Heb je ruimte genoeg en heb je een groot gezin dan kun je kiezen voor een dubbele wastafel. Ieder zijn of haar eigen plekje zonder elkaar in de weg te staan. Praktisch, comfortabel en naadloos uit een stuk gegoten. Solid surface kan ook op maat gemaakt worden. Neem dan contact met ons op. Je kunt de waskom ook op een mooi ambachtelijk badmeubel zetten.

solid surface nis

Als je een solid surface vrijstaand bad hebt gekozen, bijpassend waskom of wastafel heb je natuurlijk opbergruimte nodig. Orestias Solids heeft uit een stuk gegoten nissen die je badkamer in Blaricum een opgeruimde aanblik geven. We hebben ze in de design collectie standaard in twee maten. Je hoeft natuurlijk niet voor een maat te kiezen. Neem een paar verschillende en combineer voor wat variatie in je badkamer met de solid surface nissen. Je kunt ze ook gebruiken in je keuken of toiletruimte.

Solid Surface bestellen

Je kunt de solid surface collectie heel makkelijk en snel bestellen via onze webshop. We begrijpen ook dat als je aan een renovatie of verbouwing gaat beginnen je eerst wilt zien wat je koopt. Dat kan in onze werkplaats/ showroom in Werkendam. Wij kunnen u dan alles vertellen over de mogelijkheden en over het onderhoud van onze producten. Maak wel even een afspraak via het contactformulier of bel even.

Wij geven standaard 10 jaar technische garantie op onze producten.