Solid surface voor elke ruimte

Een solid surface product is er voor elke ruimte, groot of klein en perfect voor Den Haag. Van het kleinste kamertje het toilet tot een complete keuken in Den Haag. Orestias Solids is van alle markten thuis en tovert elke ruimte om tot een luxe en comfortabel verblijf. Wat is er mooier en strakker dan een ruimte waar alles op elkaar is afgestemd.

De badkamer

Vrijstaand Bad

Orestias Solids is de fabrikant voor luxe en comfort in de badkamer. Wat is er meer ontspannen dan een heerlijk warm bad wat op temperatuur blijft naarmate je er langer in blijft liggen. De vrijstaande baden van solid surface gemaakt beschikken over unieke eigenschappen die een normaal metalen of kunststof bad niet heeft. Onze badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Omdat er geen vuil in naden kan achterblijven zijn onze vrijstaande baden hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Want zeg nu zelf, na een heerlijk ontspannen moment in je vrijstaande bad wil je niet nog eens uren bezig zijn met poetsen.

Toilet

De luxe uitstraling van solid surface kun je doorvoeren door heel de natte ruimte. Naast een vrijstaand bad kun je er voor kiezen om zelfs het toilet van dit materiaal te voorzien. Een mooi hangend toilet met een achterplaat gegoten uit een stuk. Makkelijk schoon te maken en hygiënischer dan een achterwand met losse tegels. Wil je echt als koning op je troon zitten vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig solid surface toilet.

Bedrijs sanitair

Orestias Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft projecten bij verschillende bedrijven. In menig kantoor, hotel, cafe of uitgaansgelegenheid sieren de wastafels, toiletten en overige sanitaire producten van Orestias Solids de wanden. Onze solid surface wasbakken voor bedrijven zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zijn onbreekbaar.

Grote voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden door het gladde oppervlak. We maken wastafels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de ontelbare mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Orestias Solids ontwikkeld en maakt oplossingen op maat voor elk bedrijf. Zo hebben wij voor menig discotheek de volledige sanitaire voorzieningen mogen realiseren. Deze moeten makkelijk in onderhoud zijn en goed schoon te houden. Solid surface producten zijn door en door gegoten en hebben dus geen poreus oppervlak maar zijn spiegelglad. Bacteriën en ander vuil maakt geen kans. Voor een bloemenkweker maakten wij de wastafels. Deze wastafels draaien 24 uur per dag en zeven dagen per week. Vuil en zand hebben geen enkele invloed op onze wastafels. Makkelijk schoon te houden en kras en slijtvast. Onze solid producten zijn bij uitstek geschikt voor de zorgsector. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woonprojecten. Hygiene staat daar op de eerste plaats. Onze producten zijn massief en naadloos waardoor bacteriën geen kans krijgen. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

Wastafel/ waskom

Om het luxe plaatje nog completer te maken kun je kiezen uit een breed scala van wastafels of waskommen. Solid Suface wastafels van Orestias Solids zijn zo ontworpen dat het sifon geïntegreerd zit in de wasbak. Deze is makkelijk schoon te maken en onzichtbaar. Op deze manier heb je geen lelijke buizen e.d. in het zicht en hou je de luxe en comfort die je wilt. De wastafels en kommen zijn er in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Zo kun je een solid surface wastafel kopen voor twee personen. Kies je ervoor om twee waskommen apart te hebben bekijk dan de mogelijkheid voor een van hout op maat gemaakte onderkast. Uiteraard kun je de onderkast ook van solid surface laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Douchebak

Weinig tijd om lang te genieten van je vrijstaande bad in Den Haag? Orestias Solids heeft voor alles de juiste oplossing. Onze douchebakken maken je badkamer helemaal compleet. In verschillende formaten want niet iedereen heeft dezelfde ruimte tot zijn beschikking. Onze douchebakken zijn uit een stuk gegoten en zijn door en door gekleurd. Doordat solid surface geen poriën heeft is het hygiënischer dan een standaard kunststof douchebak uit de bouwmarkt. Al onze douchebakken zijn antislip zodat ze ook nog eens veiliger zijn. De antislip blijft behouden en slijt dus niet. Dit omdat die verwerkt zit in de mal.

Nissen

Solid surface is een duurzaam en luxe product waarmee je van je badkamer een welness ruimte maakt in Den Haag. Luxe en comfort waar je kunt ontspannen. Om te kunnen relaxen in je badkamer moet die natuurlijk wel netjes en opgeruimd zijn. Plaats een paar nissen in de muur bij je waskom voor je tandenborstel. Onze nissen zijn ook praktisch voor in je douche. Makkelijk om je shampoo in te zetten. Standaard hebben we twee maten maar je kunt er natuurlijk meerdere bevestigen.