Solid Surface

Niet meer weg te denken uit de hedendaagse architectuur en designers wereld voor interieurs, solid surface producten in Goes. De vraag naar luxe en comfort in huis wordt steeds groter in Goes. Solid Surface betekent letterlijk ” solide oppervlak”. Gemaakt van kunsthars en gemalen steen heeft het een natuurlijke, luxe en duurzame uitstraling. Solid Surface producten zijn in tegenstelling tot natuurstenen producten veel lichter in gewicht en voelen veel warmer aan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle Solid Surface producten worden met de hand gemaakt. Dat begint met het ontwerp, dan de mal en uiteindelijk het gieten. Dan houdt het niet op want elk product wordt met de hand nog gepolijst zodat er een spiegelglad oppervlakte ontstaat.

Voordelen Solid Surface

Solid Surface producten hebben alleen maar voordelen, wij zetten er een aantal op een rijtje:

  • Glad oppervlak dus hygiënisch
  • duurzaam materiaal gebruik
  • vochtbestendig
  • krasvast materiaal
  • luxe naadloze afwerking
  • op maat te maken producten
  • kleurecht en tot het oppervlak massief

U ziet het, alleen maar voordelen dus. Solid Surface producten zijn er voor elke ruimte in je huis of bedrijf in Goes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke kleur of elke vorm is te maken.

Solid surface voor elke ruimte

Een solid surface product is er voor elke ruimte, groot of klein. Van het kleinste kamertje het toilet tot een complete keuken. Orestias Solids is van alle markten thuis en tovert elke ruimte om tot een luxe en comfortabel verblijf. Wat is er mooier en strakker dan een ruimte waar alles op elkaar is afgestemd.

De badkamer

Vrijstaand Bad

Orestias Solids is de fabrikant voor luxe en comfort in de badkamer. Wat is er meer ontspannen dan een heerlijk warm bad wat op temperatuur blijft naarmate je er langer in blijft liggen. De vrijstaande baden van solid surface gemaakt beschikken over unieke eigenschappen die een normaal metalen of kunststof bad niet heeft. Onze badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Omdat er geen vuil in naden kan achterblijven zijn onze vrijstaande baden hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Want zeg nu zelf, na een heerlijk ontspannen moment in je vrijstaande bad wil je niet nog eens uren bezig zijn met poetsen.

Toilet

De luxe uitstraling van solid surface kun je doorvoeren door heel de natte ruimte in Goes. Naast een vrijstaand bad kun je er voor kiezen om zelfs het toilet van dit materiaal te voorzien. Een mooi hangend toilet met een achterplaat gegoten uit een stuk. Makkelijk schoon te maken en hygiënischer dan een achterwand met losse tegels. Wil je echt als koning op je troon zitten vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig solid surface toilet.