Bedrijfs sanitair

Orestias Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft projecten bij verschillende bedrijven op het mediapark Hilversum. In menig kantoor, hotel, cafe of uitgaansgelegenheid sieren de wastafels, toiletten en overige sanitaire producten van Orestias Solids de wanden. Onze solid surface wasbakken voor bedrijven op het mediapark Hilversum zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zijn onbreekbaar.

Grote voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden door het gladde oppervlak. We maken wastafels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de ontelbare mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Orestias Solids ontwikkeld en maakt oplossingen op maat voor elk bedrijf op het mediapark Hilversum. Zo hebben wij voor menig discotheek de volledige sanitaire voorzieningen mogen realiseren. Deze moeten makkelijk in onderhoud zijn en goed schoon te houden. Solid surface producten zijn door en door gegoten en hebben dus geen poreus oppervlak maar zijn spiegelglad. Bacteriën en ander vuil maakt geen kans. Voor een bloemenkweker maakten wij de wastafels. Deze wastafels draaien 24 uur per dag en zeven dagen per week. Vuil en zand hebben geen enkele invloed op onze wastafels. Makkelijk schoon te houden en kras en slijtvast. Onze solid producten zijn bij uitstek geschikt voor de zorgsector. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woonprojecten. Hygiene staat daar op de eerste plaats. Onze producten zijn massief en naadloos waardoor bacteriën geen kans krijgen. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

Uniek

Orestias Solids producten kunnen in elke kleur en elke vorm speciaal gemaakt worden voor bedrijven op het mediapark Hilversum. Maak uw huis uniek met massief gegoten keukens, kasten of badkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u maken we het beste ontwerp zoals u wenst. Al onze producten worden in eigen werkplaats gemaakt en bij u thuis geplaatst. Zo bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, beste service en een uniek interieur in uw huis. Uiteraard staan we nadat alles opgeleverd is gewoon voor u klaar bij vragen en kleine aanpassingen.

Elke ruimte

Onze solid surface producten zijn er voor elke ruimte op het mediapark Hilversum. Baden, wastafels, douchevloeren of complete keukens met doorlopende muurbekleding, de mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Onze unieke werkwijze en designs zijn perfect te combineren met andere materialen zoals hout of metaal. Populair zijn onze werkbladen met geïntegreerde wastafel voor bijvoorbeeld badkamer of keuken. Vaak zijn deze bladen uit een stuk gegoten en volledig naadloos. Voor grotere projecten of gevormde delen bevestigen we meerdere stukken met een speciale lijm. De delen zullen naadloos bevestigd worden, zijn ijzersterk en ongetwijfeld een blikvanger zijn voor elk interieur.

Webshop

Neem eens een kijkje in onze webshop. Al onze baden, waskommen, wastafels en nissen van solid surface zijn snel leverbaar. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over solid surface.