Horeca interieur

Een compleet horeca interieur van Orestias Solids staat garant voor kwaliteit in maatwerk. Onze horeca interieurs worden uit een stuk gegoten van minerale polymeer producten.Grote delen zoals achterwanden bij garderobe of bar worden in meerdere delen gegoten. Door onze speciale lijm zullen deze naadloos aan elkaar gemonteerd worden. Door de naadloze giet methode  is het meubel makkelijk snel schoon te maken en ruimte besparend. Ook voor kleine ruimtes zoals toiletten zijn onze meubelen prima geschikt in verschillende vormen en afmetingen.

Sanitair voor bedrijven

Orestia Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft projecten bij verschillende bedrijven. In menig kantoor, hotel, cafe of uitgaansgelegenheid sieren de wastafels en overige sanitaire producten van Orestias Solids de wanden. Onze solid surface wasbakken voor bedrijven zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zijn onbreekbaar.

Grote voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden door het gladde oppervlak. We maken wastafels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de ontelbare mogelijkheden.

Voor elk bedrijf

Orestias Solids ontwikkelt en maakt oplossingen op maat voor elk bedrijf. Zo hebben wij voor menig discotheek de volledige sanitaire voorzieningen mogen realiseren. Deze moeten makkelijk in onderhoud zijn en goed schoon te houden. Solid surface producten zijn door en door gegoten en hebben dus geen poreus oppervlak maar spiegelglad. Bacteriën en ander vuil maakt geen kans. Voor een bloemenkweker maakten wij de wastafels. Deze wastafels draaien 24 uur per dag en zeven dagen per week. Vuil en zand hebben geen enkele invloed op onze producten. Makkelijk schoon te houden en kras en slijtvast.

Onze solid producten zijn bij uitstek geschikt voor de zorgsector. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woonprojecten. Hygiene staat daar op de eerste plaats. Onze producten zijn massief en naadloos waardoor bacteriën geen kans krijgen. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.