Op maat gemaakt

Orestias Solids ontwikkeld en maakt oplossingen op maat voor elk bedrijf in Kaatsheuvel. Zo hebben wij voor menig discotheek de volledige sanitaire voorzieningen mogen realiseren in Kaatsheuvel. Deze moeten makkelijk in onderhoud zijn en goed schoon te houden. Solid surface producten zijn door en door gegoten en hebben dus geen poreus oppervlak maar zijn spiegelglad. Bacteriën en ander vuil maakt geen kans. Voor een bloemenkweker maakten wij de wastafels. Deze wastafels draaien 24 uur per dag en zeven dagen per week in Kaatsheuvel. Vuil en zand hebben geen enkele invloed op onze wastafels. Makkelijk schoon te houden en kras en slijtvast. Onze solid producten zijn bij uitstek geschikt voor de zorgsector. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woonprojecten. Hygiene staat daar op de eerste plaats. Onze producten zijn massief en naadloos waardoor bacteriën geen kans krijgen. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

Wastafel/ waskom

Om het luxe plaatje nog completer te maken kun je kiezen uit een breed scala van wastafels of waskommen. Solid Suface wastafels van Orestias Solids zijn zo ontworpen dat het sifon geïntegreerd zit in de wasbak. Deze is makkelijk schoon te maken en onzichtbaar. Op deze manier heb je geen lelijke buizen e.d. in het zicht en hou je de luxe en comfort die je wilt. De wastafels en kommen zijn er in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Zo kun je een solid surface wastafel kopen voor twee personen. Kies je ervoor om twee waskommen apart te hebben bekijk dan de mogelijkheid voor een van hout op maat gemaakte onderkast. Uiteraard kun je de onderkast ook van solid surface laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Douchebak

Weinig tijd om lang te genieten van je vrijstaande bad in Kaatsheuvel? Orestias Solids heeft voor alles de juiste oplossing. Onze douchebakken maken je badkamer helemaal compleet. In verschillende formaten want niet iedereen heeft dezelfde ruimte tot zijn beschikking. Onze douchebakken zijn uit een stuk gegoten en zijn door en door gekleurd. Doordat solid surface geen poriën heeft is het hygiënischer dan een standaard kunststof douchebak uit de bouwmarkt. Al onze douchebakken zijn antislip zodat ze ook nog eens veiliger zijn. De antislip blijft behouden en slijt dus niet. Dit omdat die verwerkt zit in de mal.

Nissen

Solid surface is een duurzaam en luxe product waarmee je van je badkamer een welness ruimte maakt. Luxe en comfort waar je kunt ontspannen. Om te kunnen relaxen in je badkamer moet die natuurlijk wel netjes en opgeruimd zijn. Plaats een paar nissen in de muur bij je waskom voor je tandenborstel. Onze nissen zijn ook praktisch voor in je douche. Makkelijk om je shampoo in te zetten. Standaard hebben we twee maten maar je kunt er natuurlijk meerdere bevestigen.