Complete keukens

Orestias Solids is de specialist voor uw keuken. Wij ontwerpen en maken in eigen werkplaats uw droomkeuken. Compleet naadloos en in elke kleur die u wilt is op verzoek mogelijk. Een compleet kookeiland met geïntegreerde naadloos in elkaar overlopend werkblad. Solid surface keukens staan garant voor de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking. Orestias Solids producten zijn door en door massief tot het oppervlak dus onverwoestbaar.

Solid surface producten zijn hygiënisch doordat er geen poriën in het materiaal zitten. Bacteriën en vuil krijgen zo geen kans. Dus perfect voor ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. 

Keukenbladen

Een strak afgewerkte solid surface keuken maak je compleet met een doorlopend werkblad met overlopende achterwand. Alles naadloos en makkelijk schoon te houden. U bepaalt waar en hoe groot de wasbak is. Wilt u een dubbele wasbak dan is dat uiteraard mogelijk.

Details maken het af. Wij leveren handgrepen, kranen en geïntegreerde LED verlichting om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Wilt u een bijpassende ontbijtbar dan kan dat zonder veel moeite geplaatst worden.