Keukens van solid

Orestias Solids is de specialist voor uw keuken in Lelystad. Wij ontwerpen en maken in eigen werkplaats uw droomkeuken in Lelystad. Compleet naadloos en elke kleur die u wilt is op verzoek mogelijk. Een compleet kookeiland met geïntegreerde naadloos in elkaar overlopend werkblad. Solid surface keukens staan garant voor de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking. Orestias Solids producten zijn massief tot het oppervlak dus onverwoestbaar.Solid surface producten zijn hygiënisch doordat er geen poriën in het materiaal zitten, bacteriën en vuil krijgen zo geen kans dus perfect voor ruimtes waar men met voedsel werkt in Lelystad.

Keukenbladen

Een strak afgewerkte solid surface keuken maak je compleet met een doorlopend werkblad met overlopende achterwand. Alles naadloos en makkelijk schoon te houden. U bepaalt waar en hoe groot de wasbak is. Wilt u een dubbele wasbak dan is dat uiteraard mogelijk. Details maken het af. Wij leveren handgrepen, kranen en geïntegreerde LED verlichting om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Wilt u een bijpassende ontbijtbar dan kan dat zonder veel moeite geplaatst worden.

Materiaal combinaties

Solid surface producten zijn uitermate geschikt om te combineren met andere materialen zoals hout, natuursteen en metalen. Onze solid surface wasbakken en kommen komen optimaal tot hun recht als je bijvoorbeeld een natuursteen blad neemt. Daar zijn ook weer verschillen in wat uitvoering betreft. Van heel klassiek tot super modern. Ook je solid surface vrijstaand bad in Lelystad zal niet misstaan op een onderplaat van natuursteen.

Voor elk ruimte

Uiteraard zijn Orestias Solids producten niet alleen voor in de badkamer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Steeds meer ontwerpers zijn zich bewust van alle positieve eigenschappen van dit product. Toepassingsmogelijkheden te over. Niet alleen kun je kleine objecten maken maar ook hele keukens. Keukens en bladen worden vaak gemaakt uit verschillende platen. Door deze platen naadloos aan elkaar te “verlijmen”  ontstaat er een geheel.

Naadloos, geen poriën

Onze producten zijn uitermate geschikt voor plaatsen waar hygiene een hoofdrol speelt in Lelystad. Denk hierbij aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen of hotels. Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Ga je snel aan de slag dan hebben we “standaard” producten verkrijgbaar in onze webshop. Wil je echt alles op maat gemaakt en dus een unieke ruimte dan verwelkomen we je graag in onze ruime showroom waar u inspiratie kunt opdoen. Alles is mogelijk dus we gaan graag de uitdaging aan. Wilt u andere kleuren dan is dat ook geen probleem.Lelystad koopt solid surface keukens