Uniek design

Orestias Solids producten kunnen in elke kleur en elke vorm speciaal gemaakt worden. Maak uw huis uniek met massief gegoten keukens, kasten of een vrijstaand bad. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Samen met u maken we het beste ontwerp helemaal naar uw wensen. Al onze producten worden in eigen werkplaats gemaakt en bij u thuis geplaatst door onze eigen mensen. Zo bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, beste service en een uniek interieur in uw huis. Uiteraard staan we nadat alles opgeleverd is gewoon voor u klaar bij vragen en kleine aanpassingen.

Voor elke ruimte solid surface

Onze solid surface producten zijn er voor elke ruimte. Vrijstaande baden, wastafels, douchevloeren of complete keukens met doorlopende muurbekleding. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Onze unieke werkwijze en ontwerpen zijn perfect te combineren met andere materialen zoals hout of metaal. Populair zijn onze werkbladen met geïntegreerde wastafel voor bijvoorbeeld badkamer of keuken. Maar de topper is ons vrijstaand bad die al in menig badkamer te vinden is.

Vaak zijn deze bladen uit een stuk gegoten en volledig naadloos. Voor grotere projecten of gevormde delen bevestigen we meerdere stukken met een speciale lijm. De delen zullen naadloos bevestigd worden, zijn ijzersterk en een absolute blikvanger voor elk interieur.