Solid Surface

Niet meer weg te denken uit de hedendaagse architectuur en designers wereld voor interieur in Sneek, solid surface producten. De vraag naar luxe en comfort in huis wordt steeds groter. Solid Surface betekent letterlijk ” solide oppervlak”. Gemaakt van kunsthars en gemalen steen heeft het een natuurlijke, luxe en duurzame uitstraling. Solid Surface producten zijn in tegenstelling tot natuurstenen producten veel lichter in gewicht en voelen veel warmer aan. De mogelijkheden zijn eindeloos in Sneek. Alle Solid Surface producten worden met de hand gemaakt. Dat begint met het ontwerp, dan de mal en uiteindelijk het gieten. Dan houdt het niet op want elk product wordt met de hand nog gepolijst zodat er een spiegelglad oppervlakte ontstaat.

Voordelen Solid Surface

Solid Surface producten hebben alleen maar voordelen, wij zetten er een aantal op een rijtje:

  • Glad oppervlak dus hygiënisch
  • duurzaam materiaal gebruik
  • vochtbestendig
  • krasvast materiaal
  • luxe naadloze afwerking
  • op maat te maken producten
  • kleurecht en tot het oppervlak massief

U ziet het, alleen maar voordelen dus voor Sneek. Solid Surface producten zijn er voor elke ruimte in je huis of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke kleur of elke vorm is te maken.

Solid surface voor elke ruimte

Een solid surface product is er voor elke ruimte, groot of klein. Van het kleinste kamertje het toilet tot een complete keuken. Orestias Solids is van alle markten thuis en tovert elke ruimte om tot een luxe en comfortabel verblijf. Wat is er mooier en strakker dan een ruimte waar alles op elkaar is afgestemd.

Bedrijfs sanitair

Orestias Solids heeft zijn naam gevestigd voor wat betreft projecten bij verschillende bedrijven in Sneek. In menig kantoor, hotel, cafe of uitgaansgelegenheid sieren de wastafels, toiletten en overige sanitaire producten van Orestias Solids de wanden. Onze solid surface wasbakken voor bedrijven zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zijn onbreekbaar.

Grote voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk schoon te houden door het gladde oppervlak. We maken wastafels waar alle aansluitingen in weggewerkt zijn dus altijd een mooi aanzicht en geen kans op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de ontelbare mogelijkheden in Sneek.