Keukens van solid

Orestias Solids is de specialist voor uw keuken in Tilburg. Wij ontwerpen en maken in eigen werkplaats uw droomkeuken. Compleet naadloos en elke kleur die u wilt is op verzoek mogelijk. Een compleet kookeiland met geïntegreerde naadloos in elkaar overlopend werkblad. Solid surface keukens staan garant voor de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking voor Tilburg. Orestias Solids producten zijn massief tot het oppervlak dus onverwoestbaar.Solid surface producten zijn hygiënisch doordat er geen poriën in het materiaal zitten, bacteriën en vuil krijgen zo geen kans dus perfect voor ruimtes waar men met voedsel werkt.

Keukenbladen

Een strak afgewerkte solid surface keuken maak je compleet met een doorlopend werkblad met overlopende achterwand. Alles naadloos en makkelijk schoon te houden. U bepaalt waar en hoe groot de wasbak is. Wilt u een dubbele wasbak dan is dat uiteraard mogelijk. Details maken het af. Wij leveren handgrepen, kranen en geïntegreerde LED verlichting om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Wilt u een bijpassende ontbijtbar dan kan dat zonder veel moeite geplaatst worden.

Materiaal combinaties

Solid surface producten zijn uitermate geschikt om te combineren met andere materialen zoals hout, natuursteen en metalen. Onze solid surface wasbakken en kommen komen optimaal tot hun recht als je bijvoorbeeld een natuursteen blad neemt. Daar zijn ook weer verschillen in wat uitvoering betreft. Van heel klassiek tot super modern. Ook je solid surface vrijstaand bad zal niet misstaan op een onderplaat van natuursteen.

De badkamer

Vrijstaand Bad

Orestias Solids is de fabrikant voor luxe en comfort in de badkamer. Wat is er meer ontspannen dan een heerlijk warm bad wat op temperatuur blijft naarmate je er langer in blijft liggen. De vrijstaande baden van solid surface gemaakt beschikken over unieke eigenschappen die een normaal metalen of kunststof bad niet heeft. Onze badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Omdat er geen vuil in naden kan achterblijven zijn onze vrijstaande baden hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Want zeg nu zelf, na een heerlijk ontspannen moment in je vrijstaande bad wil je niet nog eens uren bezig zijn met poetsen.

Toilet

De luxe uitstraling van solid surface kun je doorvoeren door heel de natte ruimte in Tilburg. Naast een vrijstaand bad kun je er voor kiezen om zelfs het toilet van dit materiaal te voorzien. Een mooi hangend toilet met een achterplaat gegoten uit een stuk. Makkelijk schoon te maken en hygiënischer dan een achterwand met losse tegels. Wil je echt als koning op je troon zitten vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig solid surface toilet.

. Compleet naadloos en elke kleur die u wilt is op verzoek mogelijk. Een compleet kookeiland met geïntegreerde naadloos in elkaar overlopend werkblad. Solid surface keukens staan garant voor de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking. Orestias Solids producten zijn massief tot het oppervlak dus onverwoestbaar.Solid surface producten zijn hygiënisch doordat er geen poriën in het materiaal zitten, bacteriën en vuil krijgen zo geen kans dus perfect voor ruimtes waar men met voedsel werkt.

Keukenbladen

Een strak afgewerkte solid surface keuken in Tilburg maak je compleet met een doorlopend werkblad met overlopende achterwand. Alles naadloos en makkelijk schoon te houden. U bepaalt waar en hoe groot de wasbak is. Wilt u een dubbele wasbak dan is dat uiteraard mogelijk. Details maken het af. Wij leveren handgrepen, kranen en geïntegreerde LED verlichting om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Wilt u een bijpassende ontbijtbar dan kan dat zonder veel moeite geplaatst worden.

Materiaal combinaties

Solid surface producten zijn uitermate geschikt om te combineren met andere materialen zoals hout, natuursteen en metalen. Onze solid surface wasbakken en kommen komen optimaal tot hun recht als je bijvoorbeeld een natuursteen blad neemt. Daar zijn ook weer verschillen in wat uitvoering betreft. Van heel klassiek tot super modern. Ook je solid surface vrijstaand bad zal niet misstaan op een onderplaat van natuursteen.

De badkamer

Vrijstaand Bad

Orestias Solids is de fabrikant voor luxe en comfort in de badkamer. Wat is er meer ontspannen dan een heerlijk warm bad wat op temperatuur blijft naarmate je er langer in blijft liggen. De vrijstaande baden van solid surface gemaakt beschikken over unieke eigenschappen die een normaal metalen of kunststof bad niet heeft. Onze badmeubels worden in een stuk gegoten van minerale polymeer producten en zijn massief tot aan het oppervlak. Omdat er geen vuil in naden kan achterblijven zijn onze vrijstaande baden hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Want zeg nu zelf, na een heerlijk ontspannen moment in je vrijstaande bad in Tilburg wil je niet nog eens uren bezig zijn met poetsen.

Toilet

De luxe uitstraling van solid surface kun je doorvoeren door heel de natte ruimte. Naast een vrijstaand bad kun je er voor kiezen om zelfs het toilet van dit materiaal te voorzien. Een mooi hangend toilet met een achterplaat gegoten uit een stuk. Makkelijk schoon te maken en hygiënischer dan een achterwand met losse tegels. Wil je echt als koning op je troon zitten vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig solid surface toilet.