Voor de zorgsector

Onze solid surface producten en elementen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de zorgsector. Op deze plekken geldt dat hygiene bovenaan staat. Mensen zijn vaak kwetsbaar en bevattelijk voor bacteriën en vuil. Dit zijn een van de vele redenen dat steeds meer instellingen kiezen voor solid surface van Orestias Solids.

Duurzaam

Solid surface producten zoals vrijstaande baden, wastafels en douchebakken zijn zo goed als onverwoestbaar en bestand tegen intensief gebruik. Zeker in zorginstellingen waar meerdere mensen gebruik maken van de producten. Onze douchebakken zijn zelfs bestand tegen rolstoelgebruik. Doordat de producten door en door gegoten zijn zullen ze niet verkleuren. Solid surface heeft geen poriën dus een spiegelglad oppervlak. Vuil maakt dus geen kans. Naadloos gegoten solid surface van Orestias Solids gaat een leven lang mee.

Grote projecten

Orestias Solids is de specialist op het gebied van grote projecten. In menig hotel (Van de Valk hotels) in Nederland en België vind je onze producten. in o.a. Van der Valk Hengelo, Zwolle en Amersfoort hebben wij alle sanitair voor geleverd en geplaatst. Honderden toiletten, wastafels, baden en douchebakken waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Maar niet alleen in hotels vind je onze solid surface producten. Restaurants, theaters en kantoorpanden inrichten draaien wij onze hand niet voor om.

Interieurs

Solid surface is in alle vormen en maten te gieten. Uit een stuk gegoten grotere onderdelen worden naadloos gelijmd. Door speciale technieken en nabewerking is hier niets van te zien in het oppervlak van de solid surface. Zo kan een balie van tien meter in allerlei vormen gemaakt worden en wel bestaan uit 20 onderdelen. Orestias Solids kan indien gewenst ook interieurbouw uitvoeren met verschillende materialen zoals eikenhout, metaal of natuursteen.

Webshop

In onze webshop vind je een aantal standaard producten uit onze design collectie. Makkelijk zelf te monteren. Wil je eerst eens komen kijken naar de solid surface producten dan ben je van harte welkom in onze werkplaats in Werkendam. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. Voor grotere aanvragen en projecten gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.